Υλικά
500 γρ. φαρίνα
1 κιλό χοντρά δροσερά κρεµµύδια
1/2 µάτσο άνηθο ψιλοκοµµένο
4 αυγά
300 γρ. φέτα σκληρή και πικάντικη λιωµένη µε το πιρούνι
1 φλ. λάδι
2 φλ. γάλα
2 κ.σ. λεµόνι
2-3 πρέζες αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουµε και κόβουµε τα κρεµµύδια µπαστουνάκια 4-5 εκ.
Τα αφήνουµε 5’-10’ στο σουρωτό να στραγγίξουν.
Τα σοτάρουµε µε το λάδι 10’-15’ να µαραθούν και τα αφήνουµε να κρυώσουν.
Σε µια λεκάνη βάζουµε τα αυγά, το γάλα, το λεµόνι, το αλάτι και τα χτυπάµε λίγο µε το µίξερ χειρός.
Ρίχνουµε τη φαρίνα και τα χτυπάµε 1’ να γίνει ένα παχύρρευστο κουρκούτι λίγο πιο πηχτό από του κέικ.
Βάζουµε µέσα τα κρεµµύδια, τη φέτα, τον άνηθο, το πιπέρι και τα ανακατεύουµε καλά µε µια κουτάλα.
Λαδώνουµε ένα ευρύχωρο αντικολλητικό ταψί, τα αδειάζουµε και τα στρώνουµε 2-3 εκ. στο πάχος.
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς για 1 ώρα περίπου.