Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα ή κουρού
1/2 µπαστούνι καυτερό αρµένικο σουτζούκι
1 ντοµάτα τριµµένη
1 κρεµµύδι
400 γραµ. τριµµένο κίτρινο τυρί
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Κόβουµε το σουτζούκι σε λεπτές φέτες και τα βάζουµε σε κατσαρολάκι σε χαµηλή φωτιά.
Μόλις αρχίζει και βγάζει το λάδι του προσθέτουµε το κρεµµύδι ψιλοκοµµένο.
Ανακατεύουµε διαρκώς να σωταριστούν καλά και προσθέτουµε την τριµµένη ντοµάτα.
Αφήνουµε να σιγοβράσει µέχρι να µείνει σχεδόν στεγνή η σάλτσα µας.
Εν τω µεταξύ αλοίφουµε ένα πυρέξ µε λίγο λάδι και στρώνουµε το φύλλο.
Βάζουµε το µισό τυρί, από πάνω τη σάλτσα µε το σουτζούκι και τελειώνουµε µε το υπόλοιπο τυρί.
Κλείνουµε την πίτα µας, αλοίφουµε µε λίγο λάδι και ψήνουµε περίπου 1/2 ώρα σε µέτριο φούρνο στους 170 βαθµούς.