Υλικά
150 γρ. mini marshmallows (θα τα βρείτε σε μεγάλα σουπερμάρκετ)Υλικά (για 4 άτομα)
500 γρ. βούτυρο ανάλατο ή μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
250 γρ. μαύρη σοκολάτα καλής ποιότητας με περιεκτικότητα σε κακάο 70%, κομμένη σε μικρά κομματάκια
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού vanilla extract
Εκτέλεση
Βάλτε τα marshmallows, τη σοκολάτα, το βούτυρο και 60 ml βραστό νερό σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.
Αποσύρετε την κατσαρόλα για να κρυώσει ελαφρά το μείγμα.
Στο μεταξύ, χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια μέχρι να γίνει μια πηχτή σαντιγί.
Όταν είναι έτοιμη, τη ρίχνετε στο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει μια απαλή, ομοιογενής κρέμα.
Τη βάζετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και την τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν τη σερβίρετε.