Υλικά
Υλικά
400 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσι
60 γρ. καστανή ζάχαρη
60 γρ. ζάχαρη-άχνη
100 γρ. βούτυρο φρέσκο, παγωμένο
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Βούτυρο για τη φόρμα
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°.
Βουτυρώνουμε μια μεγάλη φόρμα για τάρτες ή ανάλογο πυρίμαχο σκεύος και τακτοποιούμε στον πάτο τα κεράσια.
Αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την άχνη, το αλεύρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Δουλεύουμε τα υλικά με τα δάχτυλα μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα.
Σκεπάζουμε τα κεράσια με αυτό το μείγμα και βάζουμε στο φούρνο για 30-35 λεπτά.