Follow us

"Κραμπλ" με κεράσια

"Κραμπλ" με κεράσια

Υλικά

Υλικά

400 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσι

60 γρ. καστανή ζάχαρη

60 γρ. ζάχαρη-άχνη

100 γρ. βούτυρο φρέσκο, παγωμένο

150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Βούτυρο για τη φόρμα

Παρασκευή

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°.

Βουτυρώνουμε μια μεγάλη φόρμα για τάρτες ή ανάλογο πυρίμαχο σκεύος και τακτοποιούμε στον πάτο τα κεράσια.

Αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την άχνη, το αλεύρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.

Δουλεύουμε τα υλικά με τα δάχτυλα μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα.

Σκεπάζουμε τα κεράσια με αυτό το μείγμα και βάζουμε στο φούρνο για 30-35 λεπτά.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.