Υλικά
Υλικά
500 γρ. ροδάκινα
250 γρ. γάλα
125 γρ. ζάχαρη-άχνη
80 γρ. αλεύρι
60 γρ. βούτυρο φρέσκο
4 αβγά
Ελάχιστο αλάτι
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°.
Πλένουμε τα ροδάκινα, τα καθαρίζουμε και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Κόβουμε καθένα σε 6-8 φέτες.
Βάζουμε το βούτυρο σε τηγανάκι να λιώσει, χωρίς να ψηθεί.
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και ελάχιστο αλάτι.
Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε να ενωθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
Ανακατεύουμε το μείγμα, να γίνει λείο.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα με έλασμα.
Απλώνουμε στον πάτο τα ροδάκινα και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα των αβγών.
Ψήνουμε το γλυκό για 30-35 λεπτά.
Το σερβίρουμε σκέτο ή με σαντιγί στο πλάι.