Υλικά
υλικά για 6 άτομα
1,500 γρ. ροδάκινα λευκόσαρκα ώριμα
400 γρ. ζάχαρη
1 λεμόνι, το χυμό
παρασκευή
Χτυπάμε τη ζάχαρη στο μούλτι, για να την κάνουμε πολύ ψιλή.
Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε κομματάκια.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε πολτό.
Βάζουμε τον πολτό σε μεταλλικό δοχείο παγωτού και αφήνουμε στην κατάψυξη να στερεοποιηθεί.
Μετά από 1 ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ χειρός.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές, μέχρι να στερεοποιηθεί τελείως, ώστε να γίνει ομοιόμορφο και αφράτο.
Αν έχουμε μηχανή παγωτού αδειάζουμε το μείγμα εκεί και αφήνουμε μέχρι να στερεοποιηθεί.