Υλικά
300 γρ. φρέσκα φρούτα (μπανάνα, φράουλες, ανανάς -και από κονσέρβα στραγγισμένος), πεπόνι, ροδάκινοΥλικά
300 γρ. κουβερτούρα ημίγλυκια
ξύλινα μικρά σουβλάκι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα.
Τα κόβουμε σε μικρές μπουκιές –αφήνουμε τις φράουλες ολόκληρες.
Τα βάζουμε σε σουρωτήρι –τις μπανάνες ξεχωριστά, περιχυμένες με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν.
Αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Περνάμε τα φρούτα εναλλάξ στα σουβλάκια –γύρω στα 3 -4 κομματάκια σε κάθε σουβλάκι.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Παίρνουμε μια ξύλινη μικρή κουτάλα, τη βουτάμε στην κουβερτούρα και την περνάμε πάνω από κάθε σουβλάκι αφήνοντας την σοκολάτα να στάζει επάνω στα φρούτα σχηματίζοντας γραμμές.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια σε ρηχή πιατέλα.
Α.Τ.