Υλικά
2 φάκελα Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα ΓιώτηςΥλικά
150 γρ. ζάχαρη
900 ml γάλα
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γιώτης
1 μικρή κοπόστα βύσσινο
100 γρ. νερό
30 γρ. Κορν Φλάουρ Γιώτης
1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής Κακάο Γιώτης
3 βάσεις παντεσπάνι σοκολάτας ή 300 γρ. σαβαγιάρ
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Νιφάδες Γιώτης
λίγα κερασάκια μαρασκίνο
Για το σιρόπι:
100 ml νερό
100 ml ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζετε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη, 700 ml γάλα και το 'Ανθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα Γιώτης και βράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα (για 1-2 λεπτά).Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γιώτης και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Κατεβάζετε την κρέμα από τη φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει.Βάζετε σε κατσαρολάκι το νερό με το Κορν Φλάουρ Γιώτης,ανακατεύετε, προσθέτετε την κομπόστα βύσσινο στραγγισμένη και βράζετε μέχρι να δέσει.Σε άλλο κατσαρολάκι, βάζετε τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.Σε μια πιατέλα βάζετε μια βάση παντεσπάνι ή 100 γραμμάρια σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με λίγο σιρόπι.Απλώνετε τη μισή κρέμα και από πάνω το μισό βύσσινο.Επαναλαμβάνετε το ίδιο και από πάνω βάζετε την τρίτη βάση παντεσπάνι ή τα υπόλοιπα σαβαγιάρ.Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής Κακάο Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε όλη την τούρτα.Γαρνίρετε με τα κερασάκια μαρασκίνο και την Κουβερτούρα σε Νιφάδες Γιώτης.