Υλικά
2 ώριμα μάνγκοΥλικά
500 γρ. φρέσκος ανανάς καθαρισμένος
150 γρ. νιφάδες ξερής καρύδας
150 ml κρέμα καρύδας
200 ml γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
1/2 φλ. φύλλα φρέσκιας λουΐζας
Εκτέλεση
Πλένουμε τη λουΐζα, τη στεγνώνουμε και κόβουμε τα φυλλαράκια σε κομμάτια με το χέρι.
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα κόβουμε σε κύβους 1,5 εκ..
Κόβουμε τον ανανά σε κύβους 1,5 εκ..
Βάζουμε τα φρούτα σε μπολ και τα ανακατεύουμε. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα καρύδας και την ξερή καρύδα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα φρούτα, ρίχνουμε τη λουΐζα (κρατάμε 1 κ.σ για διακόσμηση), ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγη λουΐζα.
A.T.