Υλικά
1 ½ πακέτο μπισκότα digestive Yλικά
2 κ.σ. καρύδα σε νιφάδες
¼ φλ. καστανή ζάχαρη
7 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
240 γρ. τυρί κρέμα
3 φλ. σαντιγί
¾ φλ. άχνη ζάχαρη
⅓ φλ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
⅓ φλ. φρέσκα ροδάκινα ψιλοκομμένα
Για την επικάλυψη
1 ½ φλ. μαρμελάδα ροδάκινο
2 φρέσκα ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες
½ φλ. μπράντι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ροδάκινα της επικάλυψης να μαριναρισθούν με το μπράντι στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε τη βάση: τρίβουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε μπολ μαζί με την καρύδα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με πηρούνι.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν χοντρά ψίχουλα.
Απλώνουμε το μείγμα στον πάτο και στα πλαϊνά μιας φόρμας με σούστα και πιέζουμε με τις παλάμες ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού.
Αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: βάζουμε σε μπολ το τυρί κρέμα και τη σαντιγί και δουλεύουμε με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες μείγμα.
Ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια του ροδάκινου και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα και ισιώνουμε την επιφάνεια με το πίσω μέρος ενός βρεγμένου κουταλιού.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Στραγγίζουμε πολύ καλά τις φέτες του μαριναρισμένου ροδάκινου.
Απλώνουμε στην επιφάνεια του τσιζκέικ τη μαρμελάδα και την καλύπτουμε με τις φέτες του μαριναρισμένου ροδάκινου στο σχέδιο που θέλουμε.Α.Τ.