Υλικά
1 ¾ φλ. άχνη ζάχαρη Υλικά
1 ¾ φλ. καρύδα
1 φλ. ψιλοτριμμένα αμύγδαλα
1 σφηνάκι μπράντι
½ φλ. συμπυκνωμένο γλυκό γάλα
1 φλ. τσιπς σοκολάτας
Για τη γαρνιτούρα: καρύδα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την καρύδα, τα αμύγδαλα και το συμπυκνωμένο γάλα μέχρι να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά.
Πλάθουμε μπαλάκια διαμέτρου 2,5 εκ..
Αφήνουμε στο ψυγείο επάνω σε λαδόκολλα για 30 λεπτά να σφίξουν.
Λιώνουμε τα τσιπς σοκολάτας σε μπεν μαρί και βυθίζουμε μέσα τα μπαλάκια ένα - ένα με πιρούνι.
Τα βγάζουμε στραγγιστά και τα κυλάμε στην καρύδα.
Τα σηκώνουμε προσεχτικά και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα.
Τα αφήνουμε όλη τη νύχτα πριν τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
A.T.