Υλικά
1 ¼ φλ. νιφάδες βρώμηςΥλικά
1 ½ φλ. γάλα
½ φλ. ταχίνι
¼ φλ. μέλι
¼ φλ. αμύγδαλα λευκά ψιλοκομμένα
1 κ.σ. ηλιόσποροι
½ φλ. καρύδα τριμμένη
Μερικά ολόκληρα αμύγδαλα με τη φλούδα ή πέκανς
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τις νιφάδες της βρώμης με το γάλα, αφήνουμε για ένα λεπτό και τις στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και πλάθουμε σε μπαλάκι.
Στολίζουμε μπήγοντας ένα αμύγδαλο ή ένα πέκαν στο κάθε μπαλάκι, τα απλώνουμε πάνω σε δίσκο με λαδόκολλα και τα διατηρούμε στο ψυγείο.A.T.