Υλικά
500 γρ. καρπούζι Υλικά
2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. φρέσκος χυμός λάιμ
Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και βγάζουμε τους σπόρους.
Το βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με την ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
Δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα -αν χρειασθεί προσθέτουμε παγωμένο νερό ή φρουτοχυμό ώστε το μείγμα να είναι σχετικά ρευστό.
Το μεταφέρουμε στις ειδικές θήκες για παγάκια και αφήνουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες τουλάχιστον.
A.T.