Υλικά
250 γρ. κρέμα κάστανο
100 γρ. κουβερτούρα πλούσια σε κακάο
30 cl κρέμα γάλακτος (35%)
3 ασπράδια αβγού
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει, αλλά όχι να γίνει σαντιγί. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Σε λεκάνη ανακατεύουμε καλά την κρέμα κάστανο με την κρέμα γάλακτος και τη σοκολάτα.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Με μια σπάτουλα, με απαλές κινήσεις και υπομονή, ενσωματώνουμε τη μαρέγκα στο μείγμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και κρυώνουμε τις μους στο ψυγείο.
Tip
Για ντεκόρ, ταιριάζει μια εντελώς άγλυκη σαντιγί, αφού η μους είναι από μόνη της πολύ γλυκιά, αλλά και κόκκινα φρούτα του δάσους.