Υλικά
4 φέτες ψωμί του τοστ
2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα
2 μικρές ώριμες μπανάνες
20 γρ. βούτυρο αγελάδος
λίγη κανέλα
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Αλείφουμε με βούτυρο τις φέτες του τοστ. Σε ένα πιάτο λιώνουμε τις μπανάνες με το πιρούνι. Τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη τη σοκολάτα (τρίβεται πιο εύκολα αν την αφήσουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο).
Μοιράζουμε σε δύο φέτες την μπανάνα και τη σοκολάτα, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σκεπάζουμε με τις άλλες δύο φέτες.
Αλείφουμε με βούτυρο ένα μικρό ταψάκι, αλλά και την επιφάνεια των τοστ. Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσουν, για 10' περίπου.
Πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε αμέσως.
Tip
Ιδανική συνταγή για μπανάνες που έχουν μαυρίσει και δεν θέλουμε πια να τις φάμε.