Υλικά
3½ φλιτζ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
5 κ.σ. ζάχαρη
4 κ.σ. κορν φλάουρ
τριμμένη σοκολάτα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Σε μέτριο κατσαρολάκι βάζουμε τον χυμό, το ξύσμα και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά με τον αβγοδάρτη, να διαλυθεί το κορν φλάουρ.
Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με τον αβγοδάρτη μέχρι να δέσει η κρέμα.
Τη μοιράζουμε σε γυάλινα ποτήρια και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα.
Tip
Μπορούμε να βάλουμε αυτή την κρέμα και σε μια τούρτα με γεύση πορτοκάλι.