Υλικά
2 φύλλα ζύμης κουρού
λάδι για τηγάνισμα
150 γρ. μέλι, τριμμένα καρύδια και ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Για τη γέμιση
125 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κατίκι
50 γρ. βούτυρο
λίγη κανέλα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
Εκτέλεση
Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα υλικά για τη γέμιση.
Με ένα κουπάτ, κόψτε δίσκους από τη ζύμη, βάλτε τους λίγη γέμιση και διπλώστε τους πατώντας τις άκρες για να κολλήσουν.
Τηγανίστε τα πιτάκια σε καυτό λάδι, πασπαλίστε τα με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε με μέλι και καρύδια.
Τip
Η πιο εύκολη και νόστιμη εκδοχή για τα πασχαλινά αυτά πιτάκια που φτιάχνουν σε παραλλαγές σε όλη την Ελλάδα.