Υλικά
6 φέτες ψωμί
2 αυγά
1/2 κούπα γάλα
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
λίγη βανίλια
1/2- 1 κουταλάκι κανέλα
βούτυρο
άχνη ζάχαρη ή μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και την κανέλα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι.
Βουτάμε για πέντε δευτερόλεπτα στο μείγμα το κάθε κομμάτι ψωμιού από την κάθε πλευρά του και το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές του.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ζάχαρη ή προσθέτουμε μέλι.