Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
1 1/2 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
200 γρ. άχνη ζάχαρη
4 κ.σ. κακάο άγλυκο
1 φλιτζάνι τσαγιού ινδοκάρυδο
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις λιώσει προσθέτουμε το κακάο, την άχνη και το πορτοκάλι και ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει το κακάο και η ζάχαρη.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σπάμε σε ένα μπολ τα μπισκότα, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το μείγμα από το κατσαρολάκι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Να γίνει μια σοκολατένια μάζα.
Βάζουμε το γλυκό στη φόρμα και με ένα κουτάλι το στρώνουμε και το πιέζουμε πολύ καλά.
Κλείνουμε τη φόρμα από πάνω με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Θέλει τουλάχιστον 3 ώρες για να παγώσει καλά.
Το ξεφορμάρουμε σε ένα πλαστικό δισκάκι και από πάνω πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.