Υλικά
1 πακέτο μπισκότα σοκολατένια, αλεσμένα
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
150 γρ. μαργαρίνη
4 αυγά
2 βανίλιες
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Έπειτα ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη βανίλια και το γιαούρτι, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι που έχουμε ανακατέψει προηγουμένως με το μπισκότο και το μπέικιν.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.