Follow us

Γλυκό Σοκολάτας στο Πι και Φι

Η συνταγή για το πιο γρήγορο γλυκό σοκολάτας.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας

1 σοκολάτα κουβερτούρα

1 αυγό

αμύγδαλα χοντροκομμένα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Απλώνουμε το φύλλοκαι βάζουμε τη σοκολάτα στη μέση.

Με ένα μαχαίρι κάνουμε λωρίδες, κόβουμε τις άκρες πάνω και κάτω και τυλίγουμε τη σοκολάτα .

Στη συνέχεια παίρνουμε τις λωρίδες που έχουμε κόψει και τυλίγουμε χιαστί πάνω στη σοκολάτα μας.

Μπορούμε να του δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε.

Χτυπάμε το αυγό και το αλείφουμε σε όλα τα σημεία να καλυφτεί.

Στο τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Επίσης...

3 συνταγές για ανάλαφρες μους

Δοκιμάστε τρεις παρασκευές που απογειώνουν την αέρινη κρέμα.

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

Περισσότερα από

Γλυκά

Κορμός σοκολάτας

Ο κορμός σοκολάτας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα που συνδυάζει τη σοκολάτα με τραγανά μπισκότα και αρέσει σε όλους.

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Απλή και Νόστιμη Σοκολατόπιτα

Η συνταγή για μία απλή και νόστιμη σοκολατόπιτα.

Εύκολο Γλύκισµα µε Κοµµάτια Σοκολάτας

Η συνταγή για ένα εύκολο γλύκισμα με κομμάτια σοκολάτας.

Σοκολατένιο Υγρό Κέικ με Κεράσια

Μοιάζει με μπράουνι, αλλά είναι ακόμα πιο νόστιμο. Υγρή, βελούδινη υφή, έντονη γεύση σοκολάτας και κεράσι, που στο τελικό αποτέλεσμα θυμίζει μπλακ φόρεστ.

Φραουλοσοκολατένιο Γλυκό στη Στιγμή

Το τοστ είναι αλμυρή αλλά και γλυκιά ευκολία. Παρέα με λίγη πραλίνα φουντουκιού, ένα φρουτένιο τοστ είναι η στιγμιαία απάντηση στην κάθε κρίση υπογλυκαιμίας.

Σοκολατένιος Κορμός με Κεράσια

Ο κλασικός κορμός της μαμάς αποκτά μια άλλη, ανανεωτική και δροσερή διάσταση αν του προσθέσεις τη χάρη των ώριμων ζουμερών κερασιών.

Σοκολατόπιτα µε Σιρόπι

Πώς θα φτιάξεις σοκολατόπιτα με σιρόπι.

Καρυδόπιτα µε Σοκολάτα

Η συνταγή για καρυδόπιτα με σοκολάτα.

Παγωμένος Κορμός με Φράουλες και Σοκολάτα

Ούτε παγωτό ούτε κρέμα, ένας παγωμένος κορμός είναι το ιδανικό γλυκό.