Υλικά
550 γρ. αλεύρι
70 γρ. ζάχαρη
150 γρ. νερό
120 γρ. ηλιέλαιο
140 γρ. μέλι
200 γρ. σταφίδες ξανθές
5 γρ. αμμωνία
3 γρ. σόδα
λίγο αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
1/2 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο σκόνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το νερό, το ηλιέλαιο, το μέλι, χτυπώντας προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι, την αμμωνία, την κανέλα και το γαρίφαλο.
Μετά προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες.
Πλάθουμε στρογγυλά και λεπτά μπισκοτάκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα αραιά.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 10 λεπτά.