Υλικά
1 κιλό σουσάμι
1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλιτζ. τσαγιού μέλι
2 βανίλιες
λίγα χοντροκομμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
Καβουρντίζουμε το σουσάμι σε μια κατσαρόλα μέχρι που να αρχίσουμε να τρίβουμε.
Ρίχνουμε το μέλι, τη ζάχαρη, τα αμύγδαλα, τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
Το ρίχνουμε σε ταψί και το απλώνουμε καλά με βρεγμένο ποτήρι κυλινδρικά.
Το κόβουμε αμέσως σε κομμάτια και το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Για να ξεκολλήσουν τα κομμάτια εύκολα, βάζουμε το ταψί λίγο να ζεσταθεί.