Υλικά
1 κιλό γιαούρτι
250 γρ. ζάχαρη
150 γρ ζελεδάκια φρούτων (ζαχαρόπηκτοι κύβοι φρούτων)
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το γιαούρτι στο κάδο του μίξερ και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για πέντε λεπτά.
Λίγο πριν το βγάλουμε προσθέτουμε τα ζελεδάκια φρούτων
Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτοµηχανή και το χτυπάµε παγώνοντάς το.
Αν δεν έχουµε παγωτοµηχανή, παγώνουµε το µείγµα στην κατάψυξη μέχρι να κάνει σώµα, να σταθεροποιηθεί ελαφρά, και τότε το χτυπάµε µε µίξερ χειρός να αφρατέψει καλά.
Ξαναπαγώνουµε και επαναλαµβάνουµε την ίδια διαδικασία 3-4 φορές αν θέλουµε το frozen yogurt να είναι πιο αφράτο.
Tip
Για να ολοκληρώσεις την έννοια του παρφέ (και τις θερμίδες) μπορείς να προσθέσεις θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς.