Υλικά
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
1 γεμάτη κ.σ. μέλι
50 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα χωρίς τη φλούδα
Εκτέλεση
Σε ένα μεταλλικό ταψάκι καβουρδίζουμε τα φουντούκια στους 200 βαθμούς για 6-7 λεπτά. Προσοχή στους χρόνους, γιατί αν καβουρδιστούν πολύ θα πικρίζουν.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο, το οποίο έχουμε κοσκινίσει πριν.
Προσθέτουμε το μέλι και στη συνέχεια το λιωμένο μείγμα και ανακατεύουμε καλά, έως ότου γίνουν ένα.
Κόβουμε τα καβουρδισμένα φουντούκια με μαχαίρι σε χοντρά κομμάτια και προσθέτουμε στο μείγμα.
Τοποθετούμε σε βαζάκια και αφού κρυώσει τα βάζουμε στο ψυγείο.