Υλικά
1 κρέμα γάλακτος (500 ml)
1 ζαχαρούχο γάλα (αδιάλυτο)
1 γάλα εβαπορέ (αδιάλυτο)
1 πακέτο μπισκότα τύπου cookies με φουντούκι και κομμάτια σοκολάτας
3 κουταλιές κακάο
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί και να αφρατέψει.
Έπειτα προσθέτουμε το ζαχαρούχο συνεχίζοντας το χτύπημα και μετά το εβαπορέ.
Σταματάμε το χτύπημα και χωρίζουμε το μίγμα σε 2 μπολ.
Στο ένα προσθέτουμε τα μπισκότα τριμμένα στο χέρι και ανακατεύουμε απαλά να πάνε τα μπισκότα παντού.
Στο άλλο μπολ ρίχνουμε το κακάο και το άνθος αραβοσίτου και το χτυπάμε για λίγο με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για 8 ώρες τουλάχιστον.
Δε χρειάζεται άλλη φορά χτύπημα.