Υλικά
400 γρ. κρέμα σαντιγί
7 φλιτζάνια γάλα πλήρες
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3 φλιτζάνια ζάχαρη
6 κρόκοι αυγών
2 κουταλάκια κορνφλάουρ
5 βανίλιες
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα με τη μισή ζάχαρη. Όταν βράσει το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ με διαλυμένο το κορνφλάουρ.
Χτυπάμε τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μετά ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μίγμα να ξαναβράσει και το ανακατεύουμε συνέχεια ώσπου να πήξει ελαφρώς.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βανίλια και το ανακατεύουμε ώσπου να κρυώσει.
Το ρίχνουμε στο δοχείο και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.
Μετά το βγάζουμε το λιώνουμε ρίχνουμε τη σαντιγί και το ανακατεύουμε καλά.
Αφού το ανακατέψουμε το βάζουμε στην κατάψυξη ώσπου να παγώσει.