Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 Garni γίγας σοκολάτα
2 συσκευασίες μικρές cookies (σοκολάτα)
Εκτέλεση
Βάζουμε τα γάλατα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ το Garni, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Αφού "αφρατέψει" βγάζουμε τα γάλατα από την κατάψυξη, τα ρίχνουμε μέσα στο garni και χτυπάμε έως ότου η κρέμα μας να γίνει αφράτη.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα και ανακατεύουμε.
Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 ώρες πριν την κατανάλωση.