Υλικά
500 γρ. φυτική σαντιγί
5 κούπες φρέσκο γάλα (παγωμένο)
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. άχνη
5 κουτ. σούπας γλυκό κεράσι (χωρίς το σιρόπι)
ξύσμα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη σαντιγί με την άχνη για 3 λεπτά ώστε να γίνει αφράτη.
Προσθέτουμε το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το ξύσμα σοκολάτας και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
Έπειτα όταν σφίξει καλά ρίχνουμε και τα κεράσια μέσα και ανακατεύουμε να αναμιχθούν καλά με το μίγμα.
Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου να παγώσει.
Σερβίρουμε σε μπάλες και γαρνίρουμε με φρέσκα κεράσια ή σιρόπι σοκολάτας.