Υλικά
1 γάλα ζαχαρούχο, πολύ παγωμένο (2-3 ώρες στο ψυγείο)
1 εβαπορέ, πολύ παγωμένο
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί, πολύ παγωμένο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας νεσκαφέ
2-3 κουταλιές άχνη
2-3 κουταλιές ψιλοκομμένα φρουί γλασέ
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ, το ζαχαρούχο, το εβαπορέ το νερό και την άχνη μισή ώρα.
Όσο πιο πολύ το χτυπήσουμε τόσο πιο αφράτο θα γίνει.
Το χωρίζουμε και προσθέτουμε στο μισό φρουί γλασέ ψιλοκομμένα και στο άλλο το νεσκαφέ διαλυμένο σε μια κουταλιά νερό.
Βάζουμε στην κατάψυξη σε ρηχά μεταλλικά σκεύη.
Στη διάρκεια του παγώματος το χτυπάμε 2 φορές με το σύρμα η και πιρούνι.