
Υλικά
1 λίτρο κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κάψουλα βανίλια
40 μπεζέδες μεγάλους άδειους
Εκτέλεση
Θα χτυπήσουμε την κρέμα να γίνει ένας αφρός με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Τους μπεζέδες τους σπάμε στο χέρι μας και τους ανακατεύουμε απαλά με την κρέμα.
Ρίχνουμε τα υλικά σε φόρμα που είναι ντυμένη με αλουμινόχαρτο.
Την κλείνουμε με αλουμινόχαρτο από πάνω για να μην πάρει μυρωδιά.
Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη.
Έχουμε στην άκρη μερικούς μπεζέδες για το σερβίρισμα.