Υλικά
350 γρ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο
1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μυζήθρα με τη ζάχαρη, να γίνουν κρέμα και να μη μείνουν σβολάκια.
Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν.
Ψήνουμε σε φορμάκια βουτυρωμένα και αλευρωμένα, στους 170-180 βαθμούς, 25 λεπτά. Θα φουσκώσουν λίγο για αυτό δεν τα γεμίζουμε μέχρι επάνω.
Μόλις βγουν από το φούρνο, αφήνουμε να περάσουν 10-15 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.