Υλικά
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ζάχαρη
μέλι και κανέλλα για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, και προσθέτουμε λίγο-λίγο χλιαρό νερό ζυμώνοντας, να γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά όχι πολύ σφικτή -θα κολλάει ελαφρώς στα χέρια.
Αφήνουμε σκεπασμένη τη ζύμη για περίπου 30 λεπτά σε ζεστό μέρος.
Βάζουμε να κάψει ελαιόλαδο στο τηγάνι.
Λαδώνουμε τα χέρια και κόβουμε μπαλάκια από τη ζύμη, τα πατάμε να γίνουν πιτούλες πάχους περίπου 5-7 χιλιοστά και τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Όταν τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας μέχρι να γίνουν οι επόμενες.
Σερβίρουμε ζεστές με μέλι και κανέλα.