Υλικά
ζύμη τάρτας σπιτική ή σφολιάτα
2 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 1/2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γαρύφαλο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
3 κούπες βρασμένη κολοκύθα, πολτοποιημένη
1 κούπα γάλα
Εκτέλεση
Απλώνουμε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένη ταρτιέρα.
Χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά και προσθέτουμε τη μαύρη ζάχαρη.
Έπειτα ρίχνουμε τα μπαχαρικά.
Τέλος προσθέτουμε τη βρασμένη κολοκύθα και το γάλα.
Ρίχνουμε το μίγμα στη βάση της τάρτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.