Υλικά
250 γρ. σοκολάτα, κουβερτούρα
250 γρ. ταχίνι
60 γρ. μέλι
50 γρ. κονιάκ
σουσάμι ή τρούφα
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ για να μπορούμε να ανακατέψουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το ταχίνι ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μέλι και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε για λίγη ώρα το μείγμα να δέσει για λίγο στο ψυγείο.
Τέλος, πλάθουμε σε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος μας αρέσει και βουτάμε τα χέρια μας σε λίγο κονιάκ και στη συνέχεια περνάμε το κάθε τρουφάκι από την επικάλυψη που θέλουμε, είτε σουσάμι ή τρούφα.