Υλικά
225 γρ. βούτυρο μαλακό
60 γρ. ζάχαρη άχνη
4 κ.σ. μέλι
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
65 γρ. κορν φλάουρ
1 πρέζα αλάτι
2 βανίίλιες
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε πρώτα το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη για 5 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα.
Προσθέτουμε το μέλι, το ξύσμα και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε το κορν φλάουρ, το αλάτι και λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Αν δούμε ότι η ζύμη κολλάει πολύ στα χέρια (λίγο θα κολλάει ούτως ή άλλως), ρίχνουμε ακόμα λίγο αλεύρι.
Τυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστεί.
Πλάθουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε, αλείφουμε με κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω και κάτω αντιστάσεις για 15-20 λεπτά.