Υλικά
250 γρ. μέλι
250 γρ. αλεύρι
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
125 γρ. γάλα
3 αυγά
50 γρ. ζάχαρη
κανέλα
βανίλια
ξύσμα από ένα λεμόνι και ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το μέλι με το γάλα.
Με ένα σύρμα χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το μέλι με το γάλα.
Σε ένα άλλο μπολ έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ τα ξύσματα την κανέλα και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το μείγμα αλευριού στο άλλο μας μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς για 45 λεπτά σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει.