Υλικά
250 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
2 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι ψίχα αμυγδάλου καβουρντισμένη
250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
2/3 φλιτζανιού ζαχαρούχο γάλα εβαπορέ
30 γρ. βούτυρο
1 κ. γ ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τη λευκή σοκολάτα με το λάδι, αλείφουμε το μείγμα στη λαδωμένη βάση ορθογωνίου ταψιού 19x29 εκ., πασπαλίζουμε με αμύγδαλα και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Ανακατεύουμε την κουβερτούρα, το γάλα και το βούτυρο σε μέτρια κατσαρόλα και βάζουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει αφράτο.
Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.
Αλείφουμε γρήγορα το μείγμα επάνω στη βάση που έχουμε ήδη ετοιμάσει και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Όταν είναι έτοιμο το κόβουμε πρώτα σε τετράγωνα και στη συνέχεια σε τρίγωνα κομμάτια.