Υλικά
400 γραμ. βούτυρο μαργαρίνη
200 γραμ. ζάχαρη (8 κουτ. σούπας)
2 κουτ. σούπας μέλι
1 αυγό
600 γραμ. αλεύρι
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
100 γραμ. σταφίδες ραντισμένες με ρούμι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, το μέλι και τη ζάχαρη για 4 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το αυγό και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και τις σταφίδες.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.
Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα όσο ένα καρύδι και τη ρίχνουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, έτσι ώστε να πάρει ακαθόριστο σχήμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, για 20-25 λεπτά.