Υλικά
3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
3 φλ. ινδική καρύδα
2 κ.σ. µπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. τσαγιού µέλι
6 αυγά
1,5 φλ. βούτυρο Κερκύρας (λιωµένο)
1/2 φλ. γάλα φρέσκο
Εκτέλεση
Ανακατεύουµε το µπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και την καρύδα.
Σε µια άλλη λεκάνη χτυπάµε το βούτυρο µε το µέλι.
Ρίχνουµε τα αυγά ένα-ένα συνεχίζοντας το χτύπηµα.
Προσθέτουµε σιγά σιγά το µείγµα από το µπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και την καρύδα εναλλάσοντάς το µε γάλα και βούτυρο.
Ψήνουµε στους 180 βαθµούς σε προθερµασµένο φούρνο.
Μόλις κοκκινίσει σκεπάζουµε µε αλουµινόχαρτο και συνεχίζουµε το ψήσιµο µέχρι το τεστ της οδοντογλυφίδας ή του µαχαιριού να µας δείξει πως είµαστε έτοιµοι.
Αν θέλουµε, γαρνίρουµε το γλυκό µας µε λίγο µέλι.