Υλικά
Υλικά
50 ml ούζο
25 γρ. σαφράν
10 ml ροδόνερο
10 ml lime (στυμμένο)
Ρerrier
Παρασκευή
Σε ένα σέικερ, χτυπάμε όλα τα υλικά, εκτός του Perrier, το οποίο προσθέτουμε στο τελείωμα.
Σερβίρουμε σε ποτήρι Hurricane (το σχήμα του θυμίζει λάμπα θυέλλης),το οποίο έχουμε προηγουμένως γεμίσει με θρυμματισμένο πάγο, και γαρνίρουμε με ένα στικ σαφράν.
Σημείωση: Αν το κοκτέιλ προορίζεται να μπει σε ποτήρι σφηνάκι, τότε αφαιρούμε από τα υλικά το Perrier.