Υλικά
50 ml τζινΣυνταγή
15 ml φρέσκος χυμός λεμονιού
15 ml φρέσκος χυμός λάιμ
30 ml σιρόπι ζάχαρης
20 ml πλήρες γάλα
20 ml κρέμα γάλακτος
15 ml ασπράδι αβγού
2 ml ανθόνερο
Σόδα
Εκτέλεση
Ανακινείτε στο σέικερ πολύ καλά όλα τα υλικά, εκτός της σόδας, μαζί με πάγο.
Σουρώνετε σε ποτήρι highball χωρίς πάγο και γεμίζετε ως επάνω με σόδα.
Διακοσμείτε προαιρετικά με μια φέτα λεμονιού.
Δημιουργήθηκε το 1889 από τον Henry C.
Ramos στο μπαρ του στο εστιατόριο «Meyer’s» κι έγινε ένα από τα πιο διάσημα ποτά της Νέας Ορλεάνης.
Στο παρελθόν, περιείχε ανθούς πορτοκαλιού και ασπράδια αβγών.
Όταν ο Long ήταν κυβερνήτης της Λουιζιάνα, έπαιρνε μαζί του στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ της Νέας Υόρκης τον bartender από το ομώνυμο μπαρ της Νέας Ορλεάνης μόνο και μόνο για να έχει καλοφτιαγμένο gin fizz όποτε βρισκόταν εκεί.
Δημιουργήθηκε το 1889 από τον Henry C.
Ramos στο μπαρ του στο εστιατόριο «Meyer’s» κι έγινε ένα από τα πιο διάσημα ποτά της Νέας Ορλεάνης.
Στο παρελθόν, περιείχε ανθούς πορτοκαλιού και ασπράδια αβγών.
Όταν ο Long ήταν κυβερνήτης της Λουιζιάνα, έπαιρνε μαζί του στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ της Νέας Υόρκης τον bartender από το ομώνυμο μπαρ της Νέας Ορλεάνης μόνο και μόνο για να έχει καλοφτιαγμένο gin fizz όποτε βρισκόταν εκεί.