Υλικά
80 ml κίτρινη cachacaΥλικά
3/4 λάιμ κομμένο σε τέταρτα
2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
1/2 ροδάκινο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ροδάκινο, βγάζουμε το κουκούτσι και το περνάμε από ένα μπλέντερ.
Σ’ ένα old fashioned ποτήρι βάζουμε τη ζάχαρη, τα κομμάτια του λάιμ και την πούλπα από το ροδάκινο.
Τα δουλεύουμε με ένα γουδοχέρι.
Προσθέτουμε τριμμένο πάγο μέχρι πάνω, συμπληρώνουμε την cachaca και σβήνουμε με λίγη σόδα.
Προτιμήστε τα λεμονοροδάκινα που βγαίνουν αυτή την εποχή.