Υλικά
50 ml τεκίλα anejoΥλικά
15 ml Chambord
15 ml φρέσκο χυμό lime
10 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
10 ml σιρόπι σφένδαμου (maple syrup)
1 μικρό ξύλο κανέλλας (περίπου 2 cm)
2 μικρές φέτες φρέσκου τζίντζερ
Ginger beer
Εκτέλεση
Στο σέικερ πιέζετε καλά με το γουδοχέρι την κανέλλα και το τζίντζερ με το maple syrup.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της ginger beer και τα χτυπάτε πολύ καλά με πάγο.
Περνάτε το χείλος ενός ποτηριού Collins με μια φέτα lime, το βυθίζετε σε μείγμα ψιλής ζάχαρης και τριμμένης κανέλας και το γεμίζετε πάγο.
Σουρώνετε με λεπτό σουρωτήρι στο ποτήρι, γεμίζετε με ginger beer και διακοσμείτε με μια φέτα lime.
Μια πιο αρωματική και πικάντικη εκδοχή του κλασικού κοκτέιλ της δεκαετίας του ’40 El Diablo.