Υλικά
50 ml τεκίλα reposado Υλικά
15 ml φρέσκο χυμό lime
10 ml σιρόπι ζάχαρης
1 λεπτή φέτα πράσινου καυτερού τσίλι
3 φέτες αγγουριού (περίπου 1 cm καθεμιά)
5 κλωνάρια φρέσκο κόλιαντρο
Εκτέλεση
Σε ένα δοχείο ανάμειξης πιέζετε πολύ καλά με το γουδοχέρι το κόλιαντρο, το τσίλι και το αγγούρι με τη ζάχαρη.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάτε πολύ καλά με πάγο.
Σουρώνετε και περνάτε από λεπτό σουρωτήρι σε παγωμένο ποτήρι του martini.
Διακοσμείτε με μία φέτα αγγουριού κι ένα κλωνάρι από φρέσκο κόλιαντρο.
Πρωτότυπη συνταγή του 2006 από τον «ειλικρινώς υμέτερο» για το Jazz Upstairs του Bar Guru Bar.
Πρωτότυπη συνταγή του 2006 από τον «ειλικρινώς υμέτερο» για το Jazz Upstairs του Bar Guru Bar.