Υλικά
Υλικά
40 ml Gin
1 ½ κουταλάκι Dry Vermuth
1 πράσινη ελιά
Παρασκευή
Γεμίζουμε ένα ποτήρι του Martini με θρυμματισμένο πάγο για να παγώσουν τα τοιχώματα του.
Σ’ ένα σέικερ ρίχνουμε πάγο και dry vermouth.
Aνακινούμε ελαφρά και στραγγίζουμε τον πάγο, αφαιρώντας το Vermouth.
Ρίχνουμε στο σέικερ με τον πάγο το Gin και ανακινούμε ελαφρά.
Απομακρύνουμε τον πάγο και στραγγίζουμε το κοκτέιλ από το σέικερ στο ποτήρι.
Συνοδεύουμε με πράσινη ελιά.