Υλικά
2 μεζούρες Bacardi OroΥλικά
5 κλωνάρια φρέσκιας μέντας ή δυόσμου
Λίγο σιρόπι ζάχαρης
Χυμός από 1 lime
Σόδα.
Εκτέλεση
Βάζουμε τη μέντα στο ποτήρι, προσθέτουμε το ρούμι, το σιρόπι ζάχαρης και το χυμό του λάιμ και το αναδεύουμε πολύ καλά με το κουτάλι, λιώνοντας τη μέντα ώστε να απελευθερωθεί το άρωμά της.
Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και ανακατεύουμε έντονα, ώστε όλο το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Συμπληρώνουμε με σόδα και ανακατεύουμε ξανά.
Γαρνίρουμε με κλωνάρι φρέσκιας μέντας ή δυόσμου.
Συνιστώμενο ποτήρι: Highball (ψηλό)