Υλικά
5 cl βότκα CirocΥλικά
2 γεμάτα κουτ. γλ. γιαούρτι
2 cl σιρόπι αγγουριού
10 ml ξίδι καρύδας (cononut nectar vinegar)
Αλάτι, πιπέρι, άνηθος
Βότκα, όπου έχουμε μαρινάρει για 2 μέρες σκόρδο και γλυκάνισο
Εκτέλεση
Παίρνουμε στο φυγοκεντρικό αποχυμωτή νερό αγγουριού.
Το ζεσταίνουμε με ζάχαρη σε αναλογία 1:1 μέχρι να πάρουμε σιρόπι.
Πατάμε απαλά τον άνηθο μαζί με ξίδι και σιρόπι στο σέικερ.
Συμπληρώνουμε με βότκα και μερικές σταγόνες από την αρωματισμένη βότκα και χτυπάμε καλά με πάγο.
Περνάμε τα χείλη του ποτηριού σε λεμόνι, το πατάμε σε πιπέρι να κολλήσει σε όλη την περιφέρεια και σουρώνουμε το ποτό.