Υλικά
Υλικά
75 ml βότκα
3 ml από ένα καλό βαλσαμικό ξίδι
1 μεγάλη φράουλα
Φλοίδα πορτοκαλιού
Παρασκευή
Παγώνουμε ένα ποτήρι martini και το μπουκάλι της βότκας αφήνοντάς τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι.
Κυλάμε τη φράουλα μέσα στο ξίδι προσπαθώντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά της από αυτό.
Τη ρίχνουμε στο παγωμένο ποτήρι.
Προσθέτουμε τη βότκα, διπλώνουμε τη φλοίδα του πορτοκαλιού επάνω από το ποτήρι για να απελευθερωθούν τα έλαια και σερβίρουμε.